Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Turner mislio da je nokautirao Moicana pa izgubio borbu

U tijeku je povijesni UFC 300 u Las Vegasu, a u lakoj kategoriji (do 70 kilograma) gledali smo okršaj 13. izazivača Renata Moicana i desetog izazivača Jalina Turnera.

Moicano je na kraju upisao pobjedu koja ga je ubacila u deset najboljih boraca lake kategorije, ali bio je jako blizu poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je odlično ušao u meč te dominirao Turnera. Bio je učinkovitiji u parteru te je sve vodilo prema glatkoj rundi za 13. izazivača. No, Turner je pred kraj runde zadnjim direktom vidno uzdrmao Moicana. Međutim, čekao je suca Herb Deana da prekine borbu, umjesto da je krenio po finiš.

Moicano je preživio prvu rundu te nastavio sa svojim gameplanom u drugoj rundi. Ponovno je odveo borbu u parter te u konačnici slavio tehničkim nokautom bacavši udarce iz top mounta. Brazilac je tako stigao do svoje 18. profesionalne pobjede u karijeri, ujedno treće u nizu. S druge strane, trenutno 10. izazivač Turner, upisao je osmi poraz u karijeri uz 14 pobjeda.

Moicano nije bio prvi Brazilac koji je na UFC 300 upisao pobjedu. Jessica Andrade je odlukom sudaca (29-28, 28-29, 29-28) svladala Marinu Rodriguez i tako postala žena s najviše pobjeda u povijesti UFC-a. Bobby Green je prije toga svladao Jim Millera odlukom sudaca, a Miller je upisao impresivan niz; nastupio je na UFC 100, UFC 200 i UFC 300.

Komentari

Povezano