Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO UFC borac nakon pobjede vrijeđao Macrona te održao legendarni govor

Sinoć je održana UFC priredba u Parizu gdje su se u glavnoj borbi večeri sukobili Francuz Benoit Saint Denis i osebujni Brazilac Renato Moicano. Iako je Saint Denis bio favorit, Moicano ga je razbio u prvoj rundi te je doktor prekinuo borbu nakon druge runde jer francuski borac nije mogao više vidjeti na oko.

Nakon borbe je bivši UFC borac Michael Bisping ušao u oktagon kako bi intervjuirao Moicana, a Brazilac je napravio pravi show. “Gledao sam video u kojem je Michael Bisping rekao kako nikada nisam vidio i čuo nešto poput francuske publike. Što ćemo sada?“, s ovom rečenicom je započeo govor a zatim je vrijeđao Macrona, govorio o Francuskoj revoluciji, vjeri i Bogu te je za kraj još jednom svih posjetio zašto je on “Money Moicano”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega, Francuzi, došao sam ovdje i htio sam pričati puno sranja o Francuskoj. Ali, posjetio sam Louvre i puno prekrasnih mjesta u Parizu, a sada imam samo jednu stvar za reći. Ljudi iz Francuske nisu loši, ali njihova vlada je užasna! Francuska revolucija pokušala je 1789. godine pokušala je obrisati postojanje Boga, ali pogodite što. Isus Krist je život, danas više nego ikad prije!

Renato Moicano

Moicano je također govorio kako je demokracija zabluda te je podijelio i svoje stavove o politici i Francuskoj:

Nosi se Macrone i nosite se globalisti. Svi globalisti pokušavaju progurati koruptivnu agendu. Ako želite nešto naučiti o politici, pročitajte knjigu “Democracy – The God That Failed” od Hansa Hermanna Hoppea. Nadam se da ćete shvatiti da je demokracija zabluda/pogreška. Demokracija nije prava vlast. Molim vas, pročitajte Hansa Hoppea i shvatit ćete zašto je svijet poludio. Hvala vam Francuzi, Pariz je stvarno prekrasan.

Renato Moicano

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

Želim laku lovu. Paddy Pimblett – laka lova, Dan Hooker – laka lova. Ne dolazite mi s teškim mečevima i tipovima koji su čvrsti. Želim lake mečeve. Upravo sam porazio strašnog borca. Svi su govorili o Benoitu Saint Denisu, ali znate što? ‘Money‘ Moicano je faca večeras!

Renato Moicano
Komentari

Povezano