Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Uznemirujuće scene u nižim ligama, tučnjava domaćih gledatelja s igračima i navijačima Varteksa

U 4. kolu 3. NL – Sjever, četvrtog ranga hrvatske nogometne hijerarhije, dogodile su se veoma ružne i nemile scene.

Varteks iz Varaždina, klub osnovan od strane navijača White Stonesa koji ne podržavaju današnjeg prvoligaša Varaždina, igrao je u Predavecu, selu u Zagrebačkoj županiji koje se nalazi u blizini Ivanić-Grada. Upisali su gosti protiv domaćina Dinama visoku pobjedu rezultatom 3:0 zahvaljujući dvama pogocima Matije Kanceljaka i jednog Renana Da Silve Souze, no događaji na samom kraju utakmice u potpunosti su zasjenili one na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom kraju utakmice došlo je do sukoba u kojima su domaći navijači krenuli u okršaj s redarima, igračima Varteksa i njihovim navijačima koji su se našli na središnjoj tribini, sudjelovali su i igrači Dinama, a okršaj kojeg možete vidjeti na poveznici niže trajao je nekoliko minuta. Prema dostupnim informacijama, navijači Varteksa nisu bili White Stonesi već “obični” navijači starije životne dobi.

Upozoravamo da je riječ o scenama koje bi neke gledatelje mogle uznemiriti.

Iz Varteksa su na društvenim mrežama napisali sljedeće: “U posljednjim trenucima utakmice, zakuhalo se na tribini. Dio domaćih navijača, krenuo je u obračun s navijačima gostiju, od kojih su mnogi bili i u pratnji male djece! Potpuno nepotrebno, i za svaku osudu. Huliganizmu nije mjesto na sportskim terenima.”

Komentari

Povezano