Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Vida zabio, a njegov trener se potukao s igračem PAOK-a

Totalno ludilo u Grčkoj. Tako je najbolje opisati dramatičnu završnicu u kojoj se izdogađalo svašta u susretu osmog kola Lige za prvaka, a PAOK je na kraju na domaćem terenu svladao AEK 3:2

Domaći sastav poveo je već u trećoj minuti golom Giannisa Konstanteliasa, no taj rezultat nije dugo ostao na semaforu. Samo šest minuta kasnije Orbelin Pineda je pogodio za izjednačenje, a taj rezultat stajao je sve do 75. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon udarca kojeg je hrvatski vratar PAOK-a Dominik Kotarski obranio, na loptu je natrčao Domagoj Vida koji je glavom zabio gol, koji možete pogledati OVDJE, i doveo AEK u vodstvo. Nakon toga uslijedila je završnica koja je protekla u dramatičnom tonu u svakom smislu te riječi.

Prvo je PAOK u potpunosti preokrenuo rezultat golovima Konstanteliasa u 81. i Abdula Rahmana Babe u 90. minuti, da bi onda nastupilo potpuno ludilo na terenu. Trener AEK-a Mathias Almeida ušao je u fizički obračun, koji možete pogledati OVDJE, s igračem suparničke momčadi Brazilcem Taisonom.

Unatoč porazu, AEK je i dalje prvoplasirana momčad na ljestvici sa 75 bodova. PAOK i Panathinaikos imaju četiri boda manje, s tim da PAOK ima utakmicu manje te ga potencijalna pobjeda može približiti na samo bod zaostatka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano