Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Villarreal i Atlético Madrid remizirali u ludoj utakmici

Prvo kolo nove sezone španjolske La Lige zatvoreno je u ponedjeljak navečer dvobojem Villareala i Atletico Madrida. U zanimljivoj utakmici gostujući su se igrači bolje snašli na početku susreta i u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetili. Međutim, Villareal je u 18. minuti kaznio propuste svojih protivnika i preko Arnauta Danjume poveo na asistenciju vratara Diega Condea. Vodstvo je potrajalo nepune dvije minute, a rezultat je poravnao Marcos Llorente poslije proigravanja Antoinea Griezmanna.

Domaćini su opasno priprijetili u svakom izlasku na polovicu Atletica, a u 37. minuti autogol Kokea doveo ih je do nove prednosti. Na ponovljeni ubačaj iz kuta slabo je reagirao Jan Oblak promašivši loptu koja se od njegovog suigrača odbila u gol. Kada su svi navijači Žute podmornice s nestrpljenjem čekali sučev zvižduk za kraj prvog poluvremena, ukazao se njihov donedavni golgeter Alexander Sørloth i izjednačio na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbuđenja i konkretne prigode nisu se prenijele i u nastavak dvoboja, tek je lukav pokušaj novopridošlog Nicolasa Pépéa u 82. minuti odsjeo na prečki Oblakovih vrata. Na koncu, podjela bodova djeluje kao ravnopravan ishod na El Madrigalu na kojem Villareal već sedmu utakmicu zaredom nije uspio pobijediti ekipu Diega Simeonea.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

U ranijem je terminu na José Zorrilli u derbiju povratnika Real Valladolid svladao Espanyol s 1:0. Domaćini su dominirali u prvih sat vremena susreta, a kulminaciju prilika dočekali su u 23. minuti kada je Raúl Moro poslao loptu u mrežu nakon što je njezinu putanju skrenuo Sergi Gómez i prevario svog vratara. Gostujući su u završnici stvorili nekoliko dobrih šansi, no nisu uspjeli doći do izjednačenja.

POBJEDNIČKI POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

U konačnici je klub u vlasništvu legendarnog brazilskog Ronalda zasluženo stigao do tri boda i najavio čvrstu borbu u prvoligaškom društvu. Ovog ljeta momčadi su se priključila i dvojica bivših Hajdukovaca Stanko Jurić i Stipe Biuk. Obojica su ogled započela na klupi, a Jurić je nakon otkupa ugovora po prošlogodišnjoj posudbi upisao posljednjih pola sata.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano