Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Vođa navijača Darmstadta očitao bukvicu Franjiću, Maglici i ekipi nakon teškog poraza

Nakon što su prošle sezone završili na diobi prvog mjesta 2. Bundeslige, a naslov od Heidenheima nisu uzeli samo zbog lošije gol razlike, navijači Darmstadta očekivali su kako u bundesligaškoj sezoni ipka neće biti kanta za napucavanje.

No, nakon 24 kola, Darmstadt drži fenjer bundesligaške ljestvice sa samo 13 osvojenih bodova. Jedine dvije pobjede bile su one uzastopne, 1. i 7. listopada protiv Werder Bremena i Augsburga, nakon čega je uslijedio niz od 18 utakmica bez pobjede. Bilo je tu nešto nesreće, ali i teških stradavanja poput poraza od Bayerna rezultatom od čak 8:0, pa sve do jučerašnjeg poraza protiv Augsburga na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa povremenih hrvatskih reprezentativaca Diona Drene Belje i Kristijana Jakića stigla je na Merck-Stadion am Böllenfalltor, povela u 1. minuti utakmice, a do 29. minute imala nevjerojatnih 5:0. Katastrofalne greške obrambenih igrača zbog čega je trener Torsten Lieberknecht svoju dvojicu stopera iz igre izvadio već u 27. minuti kumovale su pogocima Augsburga, a igrači Darmstadta izgledali su kao da su im sve lađe potonule.

U sivilo domaćina su se uklopili i hrvatski igrači Bartol Franjić i Matej Maglica, a prosvjedi s tribina po završetku utakmice premjestili su se na teren, na kojem je vođa navijača Darmstadta očitao bukvicu igračima i stožeru momčadi koji su ga nijemo promatrali. Kako je to izgledalo, možete pogledati niže.

S obzirom da Darmstadtu slijede okršaji protiv RB Leipziga i Bayerna, stvari ne izgledaju obećavajuće…

Komentari

Povezano