Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO: Vušković asistirao vrataru koji je zabio gol preko cijelog terena

U 26.kolu poljske Ekstraklase susreli su se Puszcza Niepołomice i Radomiak Radom za kojeg nastupa i naš Luka Vušković. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a izjednačujući pogodak za Radomiak je ono o čemu će se sigurno danima pričati.

Puszcza je povela pogotkom Romana Yakube u četvrtoj minuti nakon gužve u Radomiakovom šesnaestercu u kojoj se najbolje snašao lijevi bek domaćih i zabio svoj četvrti pogodak u karijeri. U 63. minuti susreta gosti su ostali i s igračem manje nakon neopreznog prekršaja visoko podignutom nogom Vagnera Diasa i time se utakmica činila gotovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, gosti su izjednačili u 66 .minuti, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je njihov vratar Gabriel Kobylak. Možda će vas to začuditi, ali ne nije riječ o prvotravanjskoj šali. Kobylak je, nakon što mu je Vušković vratio loptu u vlastiti šesnaesterac, ispucao loptu koja je prevarila stopere domaćih i njihovog vratara Oliwiera Zycha koji je katastrofalno reagirao.

VIDEO POGOTKA POGLEDAJTE OVDJE

Vušković je tim dodavanjem zapravo upisao prvu asistenciju u sezoni uz koju još može nadodati i dva pogotka iz 23. i 24. kola. Radomiak je do kraja susreta izdržao nalete domaćina i tako na nevjerojatan način došao do neodlučenog rezultata.

Radomiak je ovim rezultatom ostao na 11. poziciji dok je Puszcza ostala na 15. mjestu i time prosula priliku za ozbiljniji bijeg iz borbe za opstanak.

Komentari

Povezano