Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO West Ham i Liverpool remizirali u sjajnoj utakmici

U odličnoj utakmici punoj uzbuđenja, West Ham i Liverpool su odigrali bez pobjednika, 2:2. Čekićari su na predah otišli s minimalnom prednosti, ali su na kraju obje ekipe osvojile po bod.

Sve do pred kraj prvog dijela nismo vidjeli ništa vrijedno spomena. Liverpool je imao jalovu inicijativu iz koje se nije izrodilo ništa sve do 40. minute kada je Luis Diaz iz teške pozicije zatresao lijevu stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praktički iz sljedećeg napada, West Ham dolazi u vodstvo. Udarac Jarroda Bowena s ruba kaznenog prostora je Allison krajnjim naporom uspio izbiti u korner. Čekićari su to brzo izveli te je Mohammed Kudus ubacio na samog Bowena koji je ovoga puta uspio matirati nemoćnog Allisona.

Liverpool je bolje zaigrao u nastavku i do izjednačenja došao već u 48. minuti. Diaz je u kaznenom prostoru pronašao Andrewa Robertsona koji odmjerenim udarcem vraća stvari na početak.

Do potpunog preokreta gosti dolaze u 65. minuti. Cody Gakpo nakon kornera silovito vraća loptu u sredinu gdje se ona od Angela Ogbonne i Tomaša Součeka nes(p)retno odbija u mrežu Alphonsea Areole.

West Ham se nije predavao i u 77. minuti vraćaju stvari na početak. Bowen je napravio većinu posla i pronašao Michaila Antonija u sredini. Antonio je bio u potpunosti nečuvan i glavom zabio za 2:2.

Posljednju priliku na susretu pogodio je Liverpool na isteku 90. minute. Dalekometni pokušaj Harveyja Eliotta je odsjeo na gredi i propala je zadnja prilika gostiju da ukradu tri boda.

Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao što ne odgovara niti jednoj momčadi. Liverpool je sada definitivno ostao bez šansi za naslov prvaka, dok je West Ham umanjio svoje šanse da i četvrtu godinu u nizu izbori europski nogomet.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Komentari

Povezano