Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) West Ham uz čudesni gol Kudusa razbio Freiburg, Marseille izdržao napade

Odigrane su uzvratne utakmice osmine finala Europa lige u terminu od 18:45. Jedna od zanimljivijih utakmica je bila ona između West Hama i Freiburga u kojoj su domaći morali nadoknaditi poraz od 1:0.

Ekipi Davida Moyesa to nije bio problem te su razbili njemačku momčad s visokih 5:0. Lucas Paqueta je zabio prvi gol u 9. minuti nakon kornera, dok je u 32. minuti Jarrod Bowen pogodio s ruba kaznenog prostora za 2:0 s koliko se otišlo na poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Freiburg se nije uspio oporaviti od šoka te su u 52. minuti primili i treći gol. Lijepo je s nekih 15 metara drugi kut pogodio Aaron Cresswell.

U 77. minuti smo vidjeli najljepši trenutak utakmice, možda i jedan od najljepših čitave europske sezone. Mohammed Kudus je povukao šprint sa svoje polovice, predriblao tri igrača i zabio za 4:0. Kudus je zabio i peti gol na utakmici, ovoga puta s ruba kaznenog prostora. Gol pogledajte OVDJE.

Marseille je u prvom susretu protiv Villarreala slavio s 4:0 pa se pitanje prolaska činilo kao trivijalnost. Međutim, Villarreal je imao drugih planova.

Nakon nešto manje od sat vremena rezultat je bio 2:0 za Villarreal. Ettiene Capoue je zabio glavom u 32. minuti, a Alexander Sorloth je izkosa pogodio u 54.

Marseille je propustio veliku šansu u 83. minuti što je Villarreal kaznio dvije minute kasnije. Alejandro Baena je ubacio u 16 metara nakon prekršaja, a glavom je zabio Yerson Mosquera za 3:0.

Marseille je u 94. minuti ipak zabio gol kojim su smirili situaciju. Pierre-Emerick Aubameyang je fantastično prošao par igrača po lijevoj strani i poslao loptu Jonathanu Claussu koji ju je morao samo ugurati u mrežu s par centimetara od gol linjje.

U ostalim utakmicama je Benfica svladala Rangers s 1:0 golom Rafa Silve, dok je Milan s 3:1 slavio protiv Slavije Prag golovima Christiana Pulišića, Rubena Loftusa-Cheeka i Rafaela Leaa.

Komentari

Povezano