Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Viktoria Plzen preokretom u tri minute svladala Astanu

Današnji bogati europski nogometni dan u kojem na rasporedu imamo ukupno 32 utakmice, započeo je u popodnevnom terminu od 16:30 kada je Astana ugostila Viktoriju Plzen. Ova utakmica je posebice zanimljiva s obzirom na to da se ove dvije ekipe nalaze u skupini sa hrvatskim aktualnim prvakom Dinamom. Podsjetimo, Dinamo je u prvom kolu skupine C na Maksimiru deklasirao Astanu rezultatom 5:1.

Prvo poluvrijeme je bilo poprilično nesadržajno, a jedina situacija za izdvojit je bila ona kada je Marin Tomasov postigao gol, međutim sasvim opravdano je poništen zbog zaleđa. Stoga, na predah se otišlo rezultatom 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju drugog poluvremena, Astana je došla do vodstva u 51. minuti preko Marina Tomasova uz dozu sreće nakon što se lopta odbila od obrambenog igrača Viktorije Plzen i dovoljno skrenula putanju kako bi prevarila vratara Jindricha Staneka.

Slavlje Kazahstanaca nije bilo dugog vijeka s obzirom da su gosti stigli do poravnanja rezultata tri minute kasnije. S desne strane je ubacio Sampson Dweh, a glavom je loptu u mrežu zakucao Tomas Chory. U 57. minuti novi šok za domaćine, Viktorija Plzen je došla ekspresno i do drugog gola, a strijelac je bio Pavel Bucha.

Do kraja susreta se gledao zanimljiv noogomet, međutim rezultat se nije promijenio. Viktoria Plzen je upisala novu pobjedu rezultatom 2:1 nakon ekspresnog preokreta te su barem privremeno zauzeli prvu poziciju skupine C.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano