Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Villa peticom promarširala Bramall Laneom

Najporoznija obrana Premiershipa, ona Sheffield Uniteda doživjela je još jednu groznu večer, nakon što je pet puta po loptu u svoju mrežu na domaćem terenu išao vratar Wesley Foderingham, kojeg je svladalo pet različitih igrača Aston Ville.

Utakmica na Bramall Laneu u Sheffieldu riješena je već nakon pola sata igre, a strijelci od 12. do 30. minute su bili John McGinn, Ollie Watkins, Leon Bailey te Youri Tielemans, a već nakon dvije minute igre u drugom poluvremenu u strijelce se upisao i Alex Moreno. Domaćini su u sudačkoj nadoknadi postigli pogodak, ali on je opravdano poništen zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S četiri pogotka na gostovanju u prvih 30 minuta Aston Villa postala je prva momčad u Premiershipu s tim učinkom još od listopada 2011 kada je isti učinak ostvario Chelsea kod Boltona, a Watkins je s 11 golova i 10 asistencija ove sezone postao prvi igrač u ligi s double-double učinkom.

Villa se s ovih 5:0 vraća na četvrto mjesto ljestvice, dok Sheffield United na posljednjem s 10 bodova na kontu jednako toliko bodova zaostaje za zonom spasa.

Komentari

Povezano