Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlada ustupa zemljište za gradnju kampa u Velikoj Gorici HNS-u

Na sastanku između visoke delegacije HNS-a i premijera Andreja Plenkovića uz kojeg su bili i ministri dogovorena je predaja zemljišta u Velikoj Gorici koje će omogućiti gradnju dugo očekivanog kampa hrvatske nogometne reprezentacije.

“Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza izvijestili su nas o izgradnji nogometnog kampa u Velikoj Gorici, koji je važan za hrvatsku reprezentaciju i razvoj nogometa. Vlada Republike Hrvatske podržat će projekt i ustupiti državno zemljište.”, najavio je premijer Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedavnom financijskom izvješću, HNS je objavio kako je nikad solventniji te kako će ta sredstva preusmjeriti u izgradnju kampa. Sada je riješena i zadnja prepreka na tom putu te bi gradnja trebala uskoro početi.

“Hvala premijeru Plenkoviću i Vladi Republike Hrvatske na iskazanoj podršci izgradnji nacionalnog kampa kao strateškog cilja hrvatskog nogometa. Pogotovo nas raduje konkretna najava da će nam Vlada RH ustupiti zemljište na kojem će, duboko sam uvjeren, uskoro osvanuti novi dom hrvatskog nogometa.”. izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Nakon fijaska s kampom u Sveticama čini se kako će Hrvatska ipak dočekati kamp kakav zaslužuje reprezentacija koja je osvojila srebro i broncu na zadnja dva Svjetska prvenstva.

Komentari

Povezano