Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlado Šola i Crna Gora stigli do utješne pobjede nad Srbijom

Šestog dana rukometnog EP-a osim dvije utakmice u našoj skupini odigrane su još četiri utakmice iz skupina A i C.

U skupini A od 18h sastale su se Sjeverna Makedonija i Švicarska, a Makedonci su slavili 29:27 (13:9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri rezultatu 5:5 Sjeverna Makedonija je napravila seriju 5:0, no Švicarska se u drugom poluvremenu vratila iz tog minusa, te čak uspjela povesti. Ipak, Makedonci su na kraju uspjeli slaviti u napetoj završnici.

U večernjem terminu Francuska je u utakmici s Njemačkom slavila rezultatom 33:30 (17:15). Igrala se napeta utakmica, te se u zadnjih 10 minuta ušlo sa rezultatom 27:27, a tada Francuska radi seriju 3:0, no Njemačka se i dalje ne predaje. Pred sam kraj, Dika Mem sa svoja dva gola zaredom potvrđuje pobjedu Francuske i njeno prvo mjesto u skupini A.

Standings provided by Sofascore

Skupina C nam je od 18h ponudila dvoboj u kojem je Crna Gora hrvatskog izbornika Vlade Šole pobjedila Srbiju 30:29 (15:14). Srbija je u tom dvoboju imala samo jedno vodstvo, 19:18, a iako je uspjela nekoliko puta izjednačiti pred sam kraj utakmice, Crnogorci su odnijeli pobjedu.

Druga utakmica ove skupine završena je pobjedom Mađarske nad Islandom 33:25, (15:13), te oni idu dalje sa prvog mjesta u skupini C, a na drugom mjestu prati ih Island.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano