Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlado Šola tijesno poražen, Srbija remizirala protiv Islanda

U sjeni maestrale pobjede Hrvatske nad Španjolskom, na Europskom prvenstvu u rukometu danas su odigrane još tri utakmice.

Od 18h u skupini C Srbija je u napetoj utakmici s Islandom odigrala 27:27 (10:11). U veoma atipičnoj završnici Srbi su 45 sekundi prije kraja imali +2, no prvo je Aron Palmarsson smanjio zaostatak Islanda, a onda je Petar Đorđić nesmotreno izgubio loptu da bi Gudjonsson poentirao za konačnih 27:27.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Termin od 20:30 bio je rezerviran za utakmicu Mađarska-Crna Gora u kojoj je Mađarska slavila rezultatom 26:24 (14:14). Izabranici Vlade Šole pružili su snažan otpor Mađarima, te su pokazali veliku požrtvovnost, ali su ih skupo koštale  tehničke pogreške pred kraj utakmice koje je Mađarska iskusno kaznila.

Tablice omogućuje Sofascore

U drugoj utakmici naše skupine Austrija je savladala Rumunjsku 31:24 (15:14), te tako pokazala kako će nam biti opasniji protivnik od Rumunja kao što se i pretpostavljalo. Najviše su se u austrijskoj reprezentaciji istaknuli vratar Constantin Mostl sa 17 obrana, te lijevo krilo Sebastian Frimmel koji je ubilježio učinak od 6 golova.

Sutra će se na europskom prvenstvu odigrati utakmice drugog kola iz skupina D, E i F.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano