Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlahović s tri gola u dvije utakmice Srbiju postavio na vrh

Nakon što je postigao pogodak u utakmici protiv Litve, Dušan Vlahović je danas zabio dva na gostovanju kod Crne Gore. Ukupno je došao do brojke od 6 golova u posljednjih 7 utakmica za Srbiju. Oba njegova pogotka s ove utakmice možete vidjeti OVDJE.

Utakmica sama po sebi nije prštala uzbuđenjima te je mnogima bilo zanimljivije pratiti atmosferu na tribinama nego li sami nogomet. Crna Gora je također imala svojih prilika te do 78. minute kada je Vlahović zabio prvi gol niti jedna ekipa nije bila nadmoćna po pitanju šansi, iako je Srbija imala više loptu u nogama. U 95. minuti je Vlahović zaključio utakmicu drugim golom nakon određene konfuzije golmana i braniča Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je trenutno prva momčad skupine G sa 6 bodova, dok su iza njih Mađarska i Crna Gora s 3 boda te Litva i Bugarska s 0 bodova. Mađarska je odigrala za razliku od Srbije tek jednu utakmicu u ovoj grupi, a to je bila večerašnja u kojoj su lakoćom razbili Bugare s 3:0. Prema viđenome, moglo je to skoro otići i do pet razlike.

Komentari

Povezano