Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlašić asistent u porazu Torina

Sunčano rano popodne u Torinu donijelo nam je golovima i nastupima Hrvatima bogat dvoboj istoimenog domaćina i Lazia na otvaranju bogatog nedjeljnog programa 6. kola Serie A, uz slavlje gostiju iz Rima.

Prvo poluvrijeme odigrano je kao da su još uvijek igrači obaju momčadi pomalo pospani, a monotoniju nije uspio razbiti ni pogodak Mattea Guéndouzija za 1:0 gostiju već u 8. minuti susreta. Početak nastavka donijeo nam je nešto živahniju igru, domaćini su polako krenuli po izjednačenje, ali umjesto istoga primili su novi pogodak, a strijelac je u 60. minuti bio Boulaye Dia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri minute kasnije za Torino u igru prvi puta od ozljede zadobivene na susretu protiv Bologne još 3. svibnja ulazi Nikola Vlašić, a već u 67. minuti asistira Che Adamsu za smanjenje zaostatka za Laziom na 2:1. Iako je Torino uputio nekoliko zanimljivih pokušaja prema vrazima gostiju, do novog pogotka došao je Lazio, a strijelac za 3:1 je iz blizine nakon lijepe akcije u 91. minuti bio Tijjani Noslin, koji je niti minutu ranije ušao u igru.

Međutim, na Čizmi se ne odustaje, pa tako niti 90 sekundi kasnije sjajnim volejem Saul Coco smanjuje za 3:2. Krenuli su domaćini tada ponovno po izjednačenje, ali do istoga ipak nisu stigli.

Borna Sosa odigrao je prvo poluvrijeme za zaborav te je zamijenjen norveškim reprezentativcem Marcusom Pedersenom. Ovom pobjedom Lazio je stigao do 10 bodova, jednog manje od četvrtoplasiranog Torina koji je upisao prvi ovosezonski prvenstveni poraz.

Komentari

Povezano