Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlašić dvostruki asistent u rođendanskoj pobjedi Torina

Ivan Jurić u najavi je utakmice protiv Atalante poželio svome klubu za 117. rođendan pobjedu uz dobru igru svoje momčadi, a oboje su njegovi igrači i poklonili klubu i navijačima.

Razigrani i rastrčani nogometaši Torina odigrali su odličnu utakmicu, ostavivši Atalantu na samo jednom opasnom udarcu tokom susreta, dok su oni na suprotnoj strani stvorili nekoliko izglednih prilika pred vratima Juana Mussa, a na koncu su stigli i do pobjede 3:0 te stigli na 10. mjesto s 19 bodova, jednim manje od osme Atalante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino je poveo u 22. minuti, kada se Nikola Vlašić probio po lijevoj strani i poslao prizemnu loptu na peterac, gdje ju Duván Zapata prima te šalje kroz noge Mussa u mrežu. Antonio Sanabria je u 56. minuti povećao vodstvo precizno izvedenim kaznenim udarcem, a točku na i postavio je ponovno Zapata, pogodivši iz slične akcije kao kod prvog pogotka, također na dodavanje Vlašića, ali udarcem s malo veće udaljenosti.

Vlašić je i generalno odigrao sjajnu utakmicu, ubilježivši 36 dodavanja na 53 dodira uz 88% preciznosti, jedan uspješan centaršut iz isto toliko pokušaja te dvije uspješne od tri upućene duge lopte. Mario Pašalić u igru je za Atalantu ušao u 58. minuti te je 20-ak minuta kasnije uputio najopasniji udarac gostiju prema vratima Torina.

Komentari

Povezano