Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vlašić ovosezonskim prvijencem donio pobjedu Torinu

11. kolo Serie A je zatvoreno večerašnjim ogledom između Torina i Sassuola. Uzbudljivu utakmicu je odlučio hrvatski nogometaš Nikola Vlašić koji je svojim prvim golom ove sezone donio Torinu pobjedu od 2:1.

Torino je poveo već u petoj minuti susreta. Adrien Tameze je s desne strane ubacio u peterac u kojem se najbolje snašao Antonio Sanabria za oduševljenje na tribinama. Paragvajac je tom prigodom postigao svoj prvi pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo četiri minute kasnije, Samuele Ricci je morao napustiti igru zbog ozljede, a njega je zamijenio Vlašić. U 18. minuti su gosti stigli do izjednačenja nakon što je Domenico Berardi proigrao Kristiana Thorstvedta na vrhu šesnaesterca, a Norvežanin postiže, pogađate, također prvi pogodak ove sezone.

Trenutak odluke se dogodio u 68. minuti. Tameze je presijekao jedno dodavanje i uposlio Vlašića koji nema problema u situaciji 1 na 1 s Andreom Consiglijem te postavlja konačnih 2:1.

Uz pogodak, Vlašić je imao dvije kreirane velike prilike, pet ključnih dodavanja te 4/5 osvojenih duela na tlu kao i tri oduzete lopte. S druge strane, Martin Erlić je kao kapetan predvodio Sassuolo, a on je ogled okončao sa sedam oduzetih lopti, pet otklonjenih opasnosti i 9 od 10 osvojenih duela na tlu.

Ovo je druga uzastopna prvenstvena pobjeda za Torino kojom su skočili na 12. mjesto Serie A s 15 bodova, dok je Sassuolo nakon pete uzastopne utakmice bez pobjede ostao 15. s 11 bodova na kontu.

Dodajmo da je u prvoj utakmici dana na ”Čizmi”, Frosinone slavio s 2:1 protiv Empolija.

Komentari

Povezano