Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

VIDEO Nikola Vlašić strijelac u porazu Torina od Intera

Vrlo zanimljivu i sadržajem bogatu utakmicu odigrali su večeras nogometaši Intera i Torina, a u strijelce se upisao i hrvatski nogometaš.

Događajima solidno ispunjeno prvo poluvrijeme započelo je s nekoliko zanimljivih dolazaka pred vrata s obje strane, da bi se odnos snaga na terenu izmijenio u 20. minuti, kada je nakon pregleda snimke direktan crveni karton zbog veoma grubog starta zaradio gostujući stoper Guillermo Maripán. Svega pet minuta trebalo je nogometašima Intera da iskoriste igrača više, a strijelac je glavom nakon ubačaja Francesca Acerbija bio Marcus Thuram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je gotovo na identičan način, ovaj put nakon centaršuta Alessandra Bastonija, pogodio za 2:0 u 35. minuti, a čim su krenuli s centra gosti su smanjili zaostatak nakon sjajnog prodora i preciznog udarca Duvána Zapate.

S tih 2:1 se otišlo na poluvrijeme, a lagani pritisak Nerazzura u nastavku došao je na naplatu u 60. minuti kada je triplettu upisao Thuram, pogotkom nakon odbijanca Vanje Milinković-Savića za 3:1. Utakmica je tada utihnula i sama po sebi išla prema svome kraju, ali u 86. minuti dobiva novi rasplet.

Hakan Çalhanoğlu u svome šesnaestercu ruši Adama Masinu, a Nikola Vlašić, koji je 60-ak sekundi prije toga ušao u igru uzima zadatak izvođenja kaznenog udarca i pogađa mrežu za 3:2.

Pogodak Vlašića pogledajte OVDJE.

Iako su imali dovoljno vremena, gosti do kraja susreta nisu uspijeli niti stvoriti opasnu situaciju ispred Yanna Sommera, pa tri boda ostaju u Milanu. Inter se ovom pobjedom popeo na drugo mjesto ljestvice, dok je Torino nakon sjajnog ulaska u sezonu upisao treći uzastopni poraz u svim natjecanjima.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano