Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Vlašić zabio u Torinovom razbijanju Napolija

Torino našeg trenera Ivana Jurića je u nedjeljnom popodnevnom dvoboju talijanske Serie A ugostio branitelja naslova prvaka, momčad Napolija i uvjerljivo ih svladao s 3:0.

Utakmica je bila prava noćna mora za Napolitance, koji su prvi puta po loptu u mrežu, unatoč jako lošoj igri išli tek u 43. minuti, kada je za vodstvo domaćina zabio Antonio Sanabria. Već nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu Napoli je ostao s igračem manje, pošto je zbog pogibeljnog starta izravan crveni karton dobio Pasquale Mazzocchi, koji je na poluvremenu ušao u igru i odmah u prvom nastupu za Napoli ostavio svoje suigrače na cjedilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dvije minute potom domaćini su udvostručili vodstvo, a pogodak sjajnim udarcem s nekih 18 metara s desne strane u suprotni kut vrata Napolija postiže Nikola Vlašić. Bio je to drugi ovosezonski Niksijev pogodak i sedmi ukupno u dresu Torina. Točku na i pobjede Torina stavio je svojim pogotkom Alessandro Buongiorno u 66. minuti, netom nakon što su domaćini promašili dvije fenomenalne prilike pred vratima Pierluigija Gollinija.

Ovom pobjedom Torino je stigao na samo bod iza Napolija, koji se pak nalazi na devetom mjestu ljestvice i u nizu je od četiri uzastopne utakmice bez pobjede.

U drugom popodnevno susretu Lazio je s 2:1 slavio kod Udinesea, a oba hrvatska nogometaša – Antonio Tikvić kod domaćina i Toma Bašić kod gostiju, susret su proveli na klupi.

Snimku Vlašićevog pogotka možete pogledati OVDJE.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano