Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vratar hrvatskog podrijetla bizarno pogriješio i darovao pobjedu protivniku u sudačkoj nadoknadi

Dok se u Europi održava Europsko prvenstvo, a u SAD-u Copa America, američko-kanadska profesionalna liga MLS ne miruje, iako je velik broj igrača trenutno s reprezentacija na barem jednom od ova dva natjecanja.

Sinoć se tako odigravalo 22. kolo u kojem je Messijev Inter Miami i dalje zadržao čelo ligaškog poretka, pao je velik broj pogodaka – njih čak 47 u 13 utakmica. Jedan od najbizarnijih, onakvih kakvi se viđaju tek jednom u desetak godina, su gledatelji imali prilike vidjeti u Atlanti, točnije u dvoboju domaće Atlante United i Toronto FC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti predvođeni talijanskom kombinacijom InsigneBernardeschi držali su vrijedan bod sve do 7. minute sudačke nadoknade. 24-godišnji vratar hrvatskog podrijetla, Luka Gavran, koji je u mlađim kategorijama bio dio Dinama, odugovlačio je s ispucavanjem lopte, čekajući da sudac odsvira kraj utakmice, no nije očekivao ono što će uslijediti.

Iza njegovih leđa šuljao se 31-godišnji senegalski napadač Jamal Thiaré, pričekao da Gavran spusti loptu na pod i u trku je uzeo u posjed, zaobišao šokiranog golmana i poslao je u praznu mrežu za konačnih 2:1.

Komentari

Povezano