Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vratilo se tursko prvenstvo: Livaković i Fenerbahce slavili u susretu sa sedam pogodaka

Tursko nogometno prvenstvo vratilo se nakon tjedan dana pauze i nemilih scena na utakmici između Ankaragucua i Rizespora. Utakmica će ostati upamćena po tome što je razjareni vlasnik Ankaragucua ušao u teren i udario glavnog suca Halila Umut Melera.

17. kolo donijelo nam je suret trećeplasiranog Kayserispora i prvoplasiranog Fenerbahcea. U ludoj utakmici gosti su u konačnici slavili rezultatom 3:4 te tako stigli na 43 osvojena boda. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1:2. Poveli su gosti 0:2 preko Cengiza Undera i Michyja Batshuayija, a za domaćine je pred sam kraj poluvremena zabio Olivier Kemen za 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu vidjeli smo još više uzbuđenja. Prvo su gosti ponovo otišli na dva gola prednosti u 50. minuti susreta. Michy Batshuayi positgao je svoj drugi pogodak na susretu za 1:3. Samo šest minuta kasnije, gosti smanjuju na 2:3 preko Mame Thiama koji je bio siguran s bijele točke. Domaćin se u potpunosti vratio u susret u 73. minuti. Miguel Cardoso zabio je za 3:3 i poravnanje na semaforu, Dominik Livaković tako je morao po treći put vaditi loptu iz gola.

Ipak, heroj gostiju bio je Michy Batshuayi koji je realizirao kazneni udarac za 3:4 u 79. minuti. 30-godišnji Belgijac stigao je tako do hattricka i na najbolji mogući način zamijenio ozlijeđenog Edina Džeku, kojeg nije bilo u sastavu zbog ozljede mišića.

Fener je pobjedom pobjegao Galatasarayju na tri boda prednosti, ali uz utakmicu više. Valja napomenuti kako je Brazilac Fred u desetoj minuti sudačke nadoknade dobio izravni crveni karton kod gostiju.

Komentari

Povezano