Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vrgorac svladao Pulu, remi Novog Vremena i Olmissuma

Ovaj vikend se igra 13. kolo SuperSport HMNL-a, a Vrgorac je na svom parketu dočekao prvoplasiranu Futsal Pulu. Gosti su bili favoriti u ovom susretu, ali u petoj minuti je poveo Vrgorac golom Josipa Boškovića. Šest minuta kasnije je Manolo Bilić poravnao na 1:1 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

U 25. minuti je Mateo Kozarić postigao fantastičan dalekometni pogodak za 2:1. Samo minutu kasnije je Marko Gašpar udvostručio vodstvo domaćih te je u 36. minuti Ivan Grbavac u praznu mrežu postigao pogodak za visokih 4:1. Međutim, Pula je kraj susreta pretvorila u napetu završnicu zahvaljujući golu Bilića u 37. minuti te pogotku Manuela Blazqueza u 39. minuti. Gosti su pritisnuli domaćina u posljednjoj minuti, ali Vrgorac se obranio i na kraju slavio 4:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana se igrao derbi između Novog Vremena iz Makarske i Olmissuma. Gosti su poveli u četvrtoj minuti preko Josipa Juretića, ali Novo Vrijeme je preko Vitora Huga poravnava rezultat te je prvo poluvrijeme završilo 1:1.

Na samom početku drugog poluvremena, preciznije u 22. minuti, Duje Kustura postiže pogodak za Olmissum. Izgledalo je kao da će gosti iz Omiša upisati sva tri boda, ali David Barbarić je šest minuta prije kraja zatresao mrežu Olmissuma za konačnih 2:2 i remi u derbiju.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano