Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vrlo dobri Badelj u remiju s Interom, preokret Lazia protiv Frosinonea

Puno zanimljivija dva dvoboja u odnosu na dva ranija, donio nam je večernji termin petka u 18. kolu talijanske Serie A, a zanimljivo da niti jedan od šest večerašnjih pogodaka nije postigao niti jedan talijanski nogometaš.

Lazio je na Olimpicu ugostio Frosinone i slavio preokretom u posljednjih 20 minuta. Gosti su poveli u 58. minuti pogotkom iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Matías Soulé, čime je ovaj sjajni 20-godišnji Argentinac stigao do sedmog pogotka ove sezone. Samo Jude Bellingham je mlađi od veznjaka Frosinonea od svih igrača sa sedam ili više pogodaka ove sezone u ligama Petice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 70. Lazio izjednačuje preko njegovog sunarodnjaka Valentína Castellanosa, koji je glavom pogodio nakon centaršuta Gustava Isaksena. Samo 100-tinjak sekundi kasnije u koprodukciji istog dvojca domaćini preokreću, a ovog puta je Argentinac asistirao Dancu za pogodak ljevicom s vrha šesnaesterca. Zanimljivo, Isaksen je prvi danski strijelac pogotka za Lazio još od Briana Laudrupa 1984. godine.

Konačnih 3:1 postavio je Patric nakon udarca iz kuta u 84. minuti. Toma Bašić na jednoj te Karlo Lulić na drugoj strani su cijeli susret odgledali s klupe za pričuvne igrače.

Posljednjih 25 golova u dvobojima Genoe i Intera postigli su nogometaši milanskog kluba, a i sljedeći, 26. po redu pogodio je član Nerazzura Marko Arnautović u 42. minuti dvoboja ova dva suparnika na stadionu Luigi Ferraris. Ovime je Arnautović postao tek prvi Austrijanac strijelac Intera još od Herberta Prohaske koji je prije više od 40 godina postigao osam pogodaka za Inter.

Duboko u sedmoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, rumunjski stoper Radu Drăgușin pogodio je glavom nakon kornera za 1:1. Genoa je u drugom poluvremenu uspjela umrtviti napade Intera i na koncu stigla do vrijednog boda, a važnu ulogu odigrao je i naš Milan Badelj odigravši vrlo dobar susret; imao je 33/36 točnih dodavanja, niti jednom nije bio predriblan te je kroz cijeli susret izgubio samo tri posjeda.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano