Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vukovar iznenađujuće smijenio trenera

Nakon tri godine, 101 utakmice i 69 pobjeda, Vukovar 1991 je prekinuo suradnju s trenerom Miroslavom Bojkom. Klub je ovu iznenađujuću vijest objavio jučer na svojim društvenim mrežama.

Vukovar je ovu odluku objavio sljedećim priopćenjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gotovo tri pune godine završena je suradnja s gospodinom Miroslavom Bojkom. Ovim putem želimo mu se zahvaliti na brojnim uspjesima i povijesnim trenucima za naš klub. Gospodin Bojko preuzeo je Vukovar 28. studenog 2020. i odmah postavio visoke standarde, koji su okrunjeni plasmanom u 1. NL pretprošle sezone. Sjajni rezultati nastavljeni su i u prethodnoj sezoni. Tada je Vukovar pod Bojkovim vodstvom u debitantskoj sezoni u drugoligaškom društvu osvojio najviše bodova na zelenom terenu, a u ovoj sezoni ostvario je učinak od šest pobjeda, tri remija i dva poraza te svoju momčad ostavlja na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. Želimo treneru Bojku sve najbolje u nastavku karijere i još jednom mu zahvaljujemo za sve dobro što je učinio za naš klub.

Kao kandidati za klupu spominju se Davor Rupnik i Tomislav Radotić. Tkogod preuzme klupu čeka ga vatreno krštenje u vidu utakmica protiv Šibenika i Zrinskog koji su Vukovaru glavni konkurenti za prvu poziciju.

Komentari

Povezano