Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vukovar svladao Cibaliju, Sesvete nastavile nizati pobjede

15. kolo Supersport 1. NL otvoreno je s dvije utakmice. Sesvete su dočekale Jarun u gradskom derbiju, dok je Cibalia bila domaćin Vukovaru u malom lokalnom derbiju.

Nakon groznog ulaska u sezonu Sesvete nižu odlične rezultate. Momčad iz Zagreba je posljednji poraz doživjela još u petom kolu protiv Vukovara. Sada su upisali petu pobjedu u posljednjih šest susreta. Danas su svladali Jarun s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenulo je idealno za Sesvete koje su povele u desetoj minuti. Tomislav Duvnjak je lijepo poentirao nakon asistencije Matea Topića. Upravo je Topić u 32. minuti udvostručio vodstvo. Primio je loptu na dvadesetak metara od gola i fantastično pogodio za 2:0.

Jarun se u igru vratio odmah na početku drugog dijela. Borna Bilobrk je najbolje reagirao nakon ubačaja još jednog igrača koji je ušao na poluvremenu, Josipa Tadića.

Napadali su gosti iz Jaruna do kraja utakmice, ali nisu uspjeli doći do izjednačenja. Sesvete su se tako s novom pobjedom dodatno priključili borbi za vrh.

U drugoj utakmici Vukovar je minimalno svladao Cibaliju. Pogodak odluke postigao je Kolumbijac Robin González u 59. minuti. Vukovarci su tako došli do važne pobjede uoči derbija dvije vodeće ekipe koji je na rasporedu u nedjelju.

Komentari

Povezano