Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Vukovar u zadnjoj sekundi izvukao bod protiv Croatije iz Zmijavaca

Posljednju utakmicu 18. kola Prve NL odigrali su Vukovar i Croatia Zmijavci. Vukovar je tražio pobjedu kojom bi se približio vodećem dvojcu, ali je Croatia imala drugačije planove. Odigrali su sjajnu utakmicu i na kraju zasluženo izvukli bod, iako su vodili veći dio utakmice. Na kraju je završilo 1:1.

Vukovar je bolje krenuo u susret i odmah propustio dvije sjajne prilike. Prvo se Robin González sjurio prema golu gostiju, došao pred vratara, ali Mario Gudelj je sjajno obranio. Drugi put je odlično obranio pokušaj nakon odbijanca Marlona Roos Trujilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Zmijavaca su promašaje domaćih naplatili u 19. minuti. Nakon dugog auta, Mijo Šabić je prebacio loptu pred vrata gdje do nje dolazi Mario Brkić i šalje je u mrežu.

Imali su Vukovarci do predaha još nekoliko dobrih prilika, ali nisu ih uspjeli realizirazi. Tako se na predah otišlo s minimalnim vodstvom Croatie iz Zmijavaca.

U drugom dijelu Vukovar nije djelovao toliko dobro te nisu više stvarali prilike. Kada se činilo da će Vukovarci upisati poraz, ukazao se Vanja Pelko koji donosi bod svojoj ekipi.

Ovim rezultatom Vukovar je ostao čak devet bodova iza vodećeg Zrinskog, dok je Croatia ostala na osmom mjestu s 20 bodova.

Komentari

Povezano