Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ward-Prowse zabio iz kornera za preokret West Hama (VIDEO)

Nakon golijade u ogledu Crystal Palacea i Manchester Cityja, subotnji premierligaški program nastavljen je s pet utakmica u terminu od 16 sati.

Sjajne smo dvije utakmice gledali u engleskom okrugu West Midlands. Krenimo od susreta dvaju W-momčadi, Wolverhamptona i West Hama. Tamo su domaćini poveli u 33. minuti pogotkom Pabla Sarabije iz kaznenog udarca. Kardinalna greška domaće obrane u 70. minuti dala je West Hamu priliku da izjednači, a oni su to i napravili. Gol je ponovno pao s bijele točke, a strijelac je bio Lucas Paquetá. Pogodak odluke zabio je majstor prekida James Ward-Prowse, kada je u 84. minuti zabio direktno iz kornera za preokret i 1:2 pobjedu londonskog kluba. Golove s utakmice možete pogledati na ovom linku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Birminghamu je pak Aston Villa nakon 46 minuta igre vodila 2:0 protiv Brentforda, da bi Pčelice u samo devet minuta stigle do potpunog preokreta! Zanka, Bryan Mbeumo i Yoane Wissa zabijali su u 59., 61. i 68. minuti za rezultat 2:3. Ipak Ollie Watkins u 80. minuti zabija svoj drugi gol dana za konačnih 3:3. Drugi gol za Villu prethodno je zabio Morgan Rogers.

U ostalim utakmicama, Everton je pogotkom Dominica Calverta-Lewina pobijedio Burnley 1:0. Zrcalnim je rezultatom Newcastle slavio na gostovanju kod Fulhama, a strijelac je bio Bruno Guimarães. Konačno, Bournemouth je vodio 0:1 na gostovanju kod Lutona zahvaljujući strijelcu Marcusu Tavernieru. Izjednačio je za Šeširdžije Jordan Clark, da bi u 90. minuti vrijednu pobjedu u borbi za opstanak Lutonu donio Carlton Morris koji je postavio konačnih 2:1.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano