Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Warriorsi izgubili od Hawksa usprkos Curryjevih 60 poena

U sjajnom sinoćnjem okršaju između Atlanta Hawksa i Golden State Warriorsa slavili su domaćini sa 141:134. Nakon izjednačenog rezultata u regularnom vremenu, svoju su pobjedu potvrdili u prvom produžetku.

Obje ekipe nose se s dosta problema ove sezone i bilježe negativan omjer rezultata. Ovaj je susret za Warriorse zorno oslikao sve njihove nedostatke, pa tako ni nevjerojatnih 60 poena Stepha Curryja nije bilo dovoljno za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestvarnu je utakmicu odigrao Curry, učinak iz igre bio mu je impresivnih 58 %, uz to je gađao 12/15 za dva poena i 10/23 za tri poena. Uhvatio je šest skokova i pridodao četiri asistencije. Ipak, pomoć suigrača je izostala.

Sljedeći najuspješniji kod Warriorsa bio je Lester Quinones sa 17 poena, a posebno je razočaravajuća partija bila onog drugog dijela Splash Brothersa – Klaya Thompsona. U 36 minuta na terenu došao je do 10 poena s katastrofalnim učinkom iz igre 4/19 (trice 2/13).

Kod Hawksa je najbolji pojedinac bio Trae Young s 35 poena (57 %). Njegovu odličnu šutersku noć potvrđuje učinak iza linije za tri poena, odakle je gađao 7/11. Velik doprinos s 22 poena i 16 skokova dao je Onyeka Okongwu, dok je Jalen Johnson upisao 21 poen, 13 skokova i šest asistencija.

Komentari

Povezano