Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Warriorsi upisali četvrtu uzastopnu pobjedu, a Dario Šarić ponovno je bio standardno dobar

Nakon što su u prethodna tri susreta slavili, Golden State Warriorsi sinoć su svladali Washington Wizardse rezultatom 129-118 i tako nastavili pozitivan niz. Sada su na četiri uzastopne pobjede što im je trenutno dovoljno za polovičan omjer pobjeda i poraza (14-14), dok su Wizardsi i dalje pri samom dnu Istočne konferencije.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, ključni moment utakmice bila je treća četvrtina koju su Warriorsi dobili s 38-22. Stvorili su tu prednost koja im je bila dovoljna do kraja, a sve to predvodio je Steph Curry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubacio je 30 poena uz osam pogođenih trica, a k tome je dodao sedam asistencija i četiri skoka. Jonathan Kuminga i Klay Thompson ubacili su 22 odnosno 20 poena, dok su važni aduti s klupe bili Chris Paul (četiri poena, 10 asistencija, sedam skokova) i Trayce Jackson-Davis (10 poena, 15 skokova).

Naš Dario Šarić također spada u tu skupinu, a ponovno je odigrao standardno dobru utakmicu u svojoj ulozi. Na terenu je proveo 20 minuta, a za to vrijeme ubacio je 13 poena, ulovio tri skoka i podijelio jednu asistenciju.

Komentari

Povezano