Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Watkins Aston Villu gura u borbu za Ligu prvaka

U prvoj utakmici subotnjeg programa engleske Premier lige Aston Villa je pred svojom publikom razbila Newcastle 3:0. Newcastle ove sezone nije niti jednom upisao poraz od 3 razlike te je za najbolju obranu lige ova utakmica bila pravi šok.

Ekipa koju vodi Unai Emery je potvrdila da pod njegovim vodstvom igra izuzetno dobro. Samo dvije ekipe su osvojile više bodova od njih otkako je on na klupi pa možemo reći da je španjolski stručnjak izveo fantastičnu rekonstrukciju te ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni junak današnjeg dvoboja je bio Ollie Watkins koji je asistirao za prvu gol te zabio drugi i treći. Uz to je pogodio i stativu, a jedan gol mu je i poništen zbog zaleđa. Watkinsova forma je nevjerojatna. U zadnjih 12 utakmica je zabio 11 golova i upisao dvije asistencije čime se promiče i u potencijalnu udarnu iglu reprezentacije.

Vrhunsku utakmicu je odigrao i Jacob Ramsey koji je zabio, asistirao, upisao 4 ključna dodavanja i 96,2% točnih dodavanja.

Aston Villa je tako dosegla 6. mjesto na tablici i sada zaostaju samo 6 bodova za 3. i 4. mjestom. Imaju utakmicu više od Newcastlea te dvije od Manchester Uniteda, al s obzirom na formu, Emeryeva ekipa bi mogla biti ozbiljan kandidat u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Komentari

Povezano