Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Werder svladao Bayern i prikovao ih za drugo mjesto

Werder je priredio ogromnu senzaciju svladavši Bayern na Allianz Areni 1:0. Ovim rezultatom Bayern je ostao sedam bodova iza Bayer Leverkusena s utakmicom manje. Ova utakmica također je prekinula niz od čak 65 prvenstvenih utakmica u kojima je Bayern dao gol.

Već u prvih 45 minuta se vidjelo da će ovo biti dug dan za igrače Bayerna. Unatoč ogromnom posjedu, nisu pronalazili rješenja protiv Werdera koji se sjajno branio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werder je čak i poveo u 26. minuti golom Justina Njinmaha. No, gol je poništen od strane VAR-a zbog prekršaja u začetku akcije.

Do gola su gosti došli u 59. minuti. Tada je Mitchell Weiser sjajno opalio iz teške situacije i svladao Manuela Neuera za vodstvo gostiju.

Bayern je tada dodatno pojačao pritisak te su do kraja utakmice u potpunosti pritisnuli protivnika. Najbliže golu bio je Harry Kane čiji je udarac u 80. minuti sjajno obranio Michael Zetterer.

Upravo je Zetterer sa svojih sedam obrana najzaslužniji što je Werder svladao Bayern prvi puta nakon 2008. Sada su nakon 28 utakmica, uspjeli svladati Bayern.

Komentari

Povezano