Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

West Ham i Bournemouth remizirali u uspavanci

Ne pretjerano atraktivnu utakmicu odigrali su večeras na London Stadiumu nogometaši West Hama i Bournemoutha u okviru 22. kola Premiershipa.

A kako je krenulo nije mirisalo na to. Bournemouth je poveo već nakon 142 sekunde igre. Domaćini su izgradnjom kroz posljednju liniju pokušavali započeti napad, lopta je u jednom trenutku stigla do Kalvina Phillipsa koji se spustio do vlastitog šesnaesterca i pod pritiskom poslao slabu loptu prema vlastitom vrataru, a Dominic Solanke ju je presjekao i pogodio za 0:1. Bio je to njegov 13. ovosezonski pogodak, te s jednim manje puše za vratom Erlingu Haalandu i Mohamedu Salahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada slijedi gotovo sat vremena igre bez pretjerano velikih uzbuđenja, uz tek nekoliko bljeskova na obje strane. U 59. minuti Muhammed Kudus pada u kaznenom prostoru gostiju nakon duela s Lloydom Kellyem, a nakon gledanja situacije na VAR ekranu sudac Tim Robinson odlučuje pokazati na bijelu točku, s koje je siguran bio James Ward-Prowse. Obje momčadi tada kao da su se zadovoljile rezultatom 1:1 te su bez prevelikih rizika priveli susret kraju.

Ovom podjelom bodova Čekičari su došli do brojke od šest uzastopnih ligaških utakmica bez poraza te su s 36 bodova na šestom mjestu ljestvice, dok se Trešnje s 10 bodova manje nalaze u sigurnoj zoni sredine ljestvice.

Komentari

Povezano