Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

West Ham produljio krizu Uniteda

Prvu utakmicu dana engleske Premier lige otvorili su West Ham i Manchester United. U prošlom kolu West Ham je s uvjerljivih 3:0 svladao Wolvese, dok je United remizirao na gostovanju kod Liverpoola. U utakmici bez puno prilika, West Ham je svoje iskoristio i zasluženo slavio 2:0. Unitedu je ovo četvrta utakmica u nizu bez zabijenog gola.

Nakon 37 minuta ničega, ogromnu priliku propustio je Manchester United. Alejandro Garnacho je izbio sam pred Alphonsea Aréolu, ali je Argentinac pucao ravno u Francuza te je propala najbolja prilika na susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bilo jedino uzbuđenje u jednom od najgorih poluvremena ove sezone. Obje ekipe su većinu vremena provele dodavajući se u posljednjoj liniji, bez previše ambicija za ugroziti gol suparnika.

Nije se puno promijenilo ni u nastavku pa smo prvu priliku vidjeli u 72. minuti kada je West Ham poveo. Lucas Paquetá je dao sjajnu loptu za Jarroda Bowena koji dovodi Čekićare u vodstvo.

Šest minuta kasnije, vodstvo je udvostručeno. Grešku Kobbieja Mainooa iskoristio je Mohammed Kudus nakon još jedne asistencije Paquete. Brazilac je tako asistirao zadnjih pet golova West Hama u prvenstvu.

Ovom pobjedom West Ham je preskočio United na tablici te su sada, barem privremeno, šesti na ljestvici. United je ostao na 28 bodova te su pali na osmo mjesto.

Komentari

Povezano