Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

West Ham uprskao dva izlazna transfera jer nisu poslali papire na vrijeme

Jučer je bio zadnji dan prijelaznog roka za klubove u ligama Petice. Svaki prijelazni rok u posljednjim satima bude kaotičan, a siječanjski nije bio iznimka. Glavna tema je sinoć bio West Ham koji je trebao imati dva izlazna transfera, a na kraju nije realizirao niti jedan.

Prvi izlazi transfer je trebao biti Saïd Benrahma koji je sve dogovorio s Lyonom gdje je trebao otiči na posudbu s mogućnošću otkupa. Igrač je odletio za Francusku i fotografirao se s dresom francuskog prvoligaša te je trebao zajedno s Orelom Mangalom (došao iz redova Nottingham Foresta) biti predstavljen kao novi igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, West Ham nije na vrijeme poslao dokumentaciju FIFA-i zbog čega je transfer propao. Ljudi iz Lyona i Benrahma su bijesni te je Lyon objavio priopćenje u kojem tvrde da su nekoliko puta kontaktirali klub iz Londona da pošalje dokumentaciju, ali oni to nisu napravili. Francuski prvoligaš je također objavio da će se žaliti FIFA-i u nadi da se riješi ovaj problem.

Osim Benrahme, Pablo Fornals je trebao napustiti West Ham. Klub je dogovorio transfer s Real Betisom koji je trebao platiti šest milijuna eura te bi West Ham kroz bonuse potencijalno zaradio dodatna četiri milijuna eura. Međutim, i taj transfer nije realiziran jer West Ham nije poslao potrebnu dokumentaciju što je potvrdio i CEO Betisa koji je kazao:

Transfer Pabla Fornalsa nije realiziran zbog problema s dokumentima od strane West Hama. Oni imaju iste probleme sa svim transferima koje pokušavaju obaviti. Nadamo se da će se svi problemi riješiti u narednim danima i da će Fornals doći u klub.

Alarcon
Komentari

Povezano