Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Wolfsburg Nike Kovača produljio niz bez pobjede, nije pomogla ni Majerova asistencija

Nogometaši Wolfsburga su večeras na svojoj Volskwagen Areni nastavili niz od trenutno devet utakmica bez pobjede. Bolji od “Vukova” bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Nike Kovača, bili su nogometaši Stuttgarta rezultatom 3:2.

Serhou Guirassy je doveo Stuttgart u vodstvo u 14. minuti, a stvari na početak je vratio Joakim Maehle koji je u 50. minuti, nakon kombinacije po lijevoj strani zatresao mrežu na asistenciju Lovre Majera. Bilo je to njegovo osmo izravno sudjelovanje kod pogodaka u prvenstvu ove sezone i četvrta asistencija koju možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije, strijelac izjednačujućeg pogotka je na drugoj strani travnjaka skrivio kazneni udarac kojeg je u gol za 2:1 pretvorio Guirassy. U 77. minuti je Josha Vagnoman zabio drugi gol ove sezone za 3:1, dok je konačnih 3:2 postavio Lukas Nmecha u 83.

Kovačevi “Vukovi” za pobjedu ne znaju od 16. prosinca 2023. godine kada su golom Lovre Majera svladali Darmstadt s minimalnih 1:0. Wolfsburg je trenutno 13. momčad Bundeslige s 25 osvojenih bodova, dok je Stuttgart na odličnom trećem mjestu s 50 bodova na kontu čime su postavili klupski rekord što se tiče bodova osvojenih nakon 24 kola. Trenutno su na samo četiri boda od drugoplasiranog Bayerna.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano