Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Wolfsburg Nike Kovača upisao sedmi poraz ove sezone

Subotnje poslijepodne nije bilo pretjerano uspješno za Hrvate s angažmanom u njemačkoj Bundesligi. Wolfsburg kojeg vodi Niko Kovač i za koji nastupa Lovro Majer je izgubio od Bochuma rezultatom 3:1, dok je Hoffenheim našeg Andreja Kramarića također poražen s 2:1 od Borussije iz Mönchengladbacha.

Bochum je poveo u 19. minuti nakon što je Patrick Osterhage sjajnim lažnjakom izbacio nekoliko protivničkih igrača i pospremio loptu u mrežu. 20 minuta kasnije domaćini su povećali svoje vodstvo. Kevin Stöger je izveo udarac iz kuta i lijepo pogodio glavu Bernarda koji zabija za povećanje prednosti Bochuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je netom prije odlaska na poluvrijeme smanjio zaostatak preko Mattiasa Svanberga, a pobjedu za Bochum potvrdio je Christopher Antwi-Adjei golom u 87. minuti. Majer je iz igre izašao u 63. minuti, a Vukovima je ovo već sedmi poraz u 13 odigranih kola ove sezone.

Nakon što u prvom dijelu nije bilo pogodaka, Borussia Mönchengladbach je u 58. minuti povela protiv Hoffenheima, a strijelac je bio Alassane Pléa s bijele točke. Samo dvije minute kasnije Wout Weghorst je vratio goste u igru i postigao izjednačujući pogodak.

Ipak, Nathan N’Goumou je u 80. minuti donio sva tri boda domaćinima. Kramarić je ušao u igru u 59. minuti, a Hoffenheim sada već pet utakmica u nizu ne zna za pobjedu.

U posljednjem susretu RB Leipzig je na domaćem terenu svladao Heidenheim rezultatom 2:1. Strijelci za domaćina bili su Loïs Openda u 29. minuti iz kaznenog udaraca i Yussuf Poulsen u 44. minuti. Gosti su smanjili zaostatak pred sam kraj prvog dijela, no više od toga nisu uspjeli.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano