Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Wolverhampton i Newcastle remizirali po ogromnom pljusku

Bogatu nogometnu subotu na Otoku zatvorili su Wolverhampton i Newcastle. Gosti su preko tjedna doživjeli nezgodan poraz u Ligi prvaka od Borussije Dortmund, dok je Wolverhampton prošli tjedan došao do važna tri boda kod Bournemoutha. U utakmici koju je obilježio ogroman pljusak završilo je 2:2.

Nakon sporog početka bez puno prilika Newcastle je poveo u 22. minuti. José Sá nije uspio uhvatiti loptu koja je došla do Calluma Wilsona. On ju je uspio zakucati u mrežu i tako se drugo kolo u nizu upisati u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolvesi se vraćaju u igru u 36. minuti. Nick Pope je loše procijenio loptu nakon kornera Pedra Neta. Na drugoj stativi je čekao Mario Lemina koji zabija prvijenac za klub.

Newcastle je ipak uspio s vodstvom otići na predah. Hee-Chan Hwang je neoprezno startao u kaznenom prostoru, a sudac je Taylor je dosta blago pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Wilson.

Kao i u prvom dijelu, u nastavku smo također dugo čekali do prvog uzbuđenja. Ono je došlo u 71. minuti kada se Hwang sjajnim golom iskupio za skrivljeni kazneni udarac.

Do kraja utakmice nije bilo previše uzbuđenja. Treba priznati kako su vremenski uvjeti uvelike otežali igru na Molineuxu. Završilo je tako 2:2 i Wolvesi su četvrtu utakmicu u nizu ostali neporaženi. Newcastle će definitivno biti razočaraniji ovakvim ishodom.

Komentari

Povezano