Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Wolverhampton svladao WBA u Black Country derbiju koji je prekinut zbog nereda navijača

U prvom Black Country derbiju nakon dvije i pol godine Wolverhampton je na gostovanju s 2:0 svladao WBA. Utakmicu su obilježili navijački neredi koji su rezultirali s nekoliko krvavih glava.

Prvih 45 minuta nije bilo prepuno uzbuđenja. Većinom je to bio tvrdi dvoboj u kojemu su gosti imali nešto više lopte u nogama, ali nisu uspjeli to pretvoriti u konkretne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Wolvesa došao je u 38. minuti nakon što su domaćini loše izveli korner. Matt Doherty je dao loptu za Pedra Neta koji s ruba kaznenog prostora pogađa za 1:0.

Blizu udvostručenja vodstva, Wolvesi su došli u 49. minuti. Mario Lemina bio je najviši na ubačaju, ali je njegov udarac dobro obranio Joshua Griffiths.

Potvrda pobjede došla je u 78. minuti. Matheus Cunha je većinu posla napravio sam te je zabio za erupciju oduševljenja u gostujućem sektoru.

Nekoliko trenutaka nakon drugog pogotka utakmica je prekinuta zbog nereda navijača. Naime, nekoliko gostujućih pristalica slavilo je golove u domaćem dijelu što je razljutilo navijače. Nastala je opća makljaža zbog koje je utakmica prekinuta na više od pola sata.

Jednom kada se utakmica nastavila nije bilo previše uzbuđenja do njenog kraja. Ostalo je tako 2:0 i Wolverhampton je prošao u osminu finala.

Komentari

Povezano