Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Wrexham osigurao drugu uzastopnu promociju u viši rang

Dva kola prije kraja prvenstva, velški je Wrexham pobjedom 6:0 protiv davljenika Forest Greena osigurao jedno od prva tri mjesta na ljestvici koja vode izravno u League One, treći rang engleskog nogometa.

Uz Wrexham, sigurni putnici u League One su i nogometaši trenutno prvoplasiranog Stockporta koji ima utakmicu manje i 4 boda više, dok će se za 3. mjesto boriti Mansfield i MK Dons.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, treći najstariji profesionalni nogometni klub na svijetu, osnovan davne 1864. godine, pod lupu šire nogometne javnosti stigao je 2020. godine kada su ga kupili hollywoodski glumci Ryan Reynolds i Rob McElhenney te usput počeli snimati i sportski dokumentarac Welcome to Wrexham, koji je Velšanima donio mnogobrojne navijače diljem svijeta.

Wrexham se tako vraća u treći rang engleskog nogometa u kojem nije bio 20 godina, još od 2004., a to je za igrače trenera Phila Parkinsona ujedno i druga uzastopna promocija, nakon što su prošle sezone uspjeli izaći iz National League, 5. ranga engleskog nogometa.

Po završetku susreta, navijači Wrexhama u velikom su broju pohrlili na travnjak proslaviti veliku pobjedu i uspjeh svoje ekipe.

Komentari

Povezano