Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Wrexham u čudesnom finišu stigao do 5:5 protiv Swindona

Velški Wrexham, klub-projekt Ryana Reynoldsa i Rob McElhenneyja čiju smo priču mogli pratiti i kroz seriju na streaming kanalu Disney+, lani je konačno dočekao prekid dugogodišnjeg prokletstva i promociju iz petog razreda engleskog nogometa, National League, u četvrti – League Two.

U prva su tri kola Velšani u engleskom društvu solidno startali, ubilježivši prvo težak 3:5 poraz od Milton Keynes Donsa, da bi potom remizirali s AFC Wimbledonom, a onda konačno i slavili nad Walsallom s 4:2. Danas su pak u sklopu četvrtog kola doma dočekali Swindon u naprosto nevjerojatnom raspletu događaja koji je zasigurno nepovoljno djelovao na kardiovaskularne sustave navijača obiju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon prvog poluvremena, Swindon je na kontu imao uvjerljivih 1:4 dvama golovima Jakea Younga uz po jedan Daniela Kempa i nekadašnje premierligaške ikone Charlieja Austina. Jake Bickerstaff stigao je tek ublažiti rezultat za domaću momčad. Sjajno je zato Wrexham ušao u drugo poluvrijeme, s dva pogotka (Elliott Lee i James Jones) u 55. minuti već su bili na 3:4. Uslijedio je tada kraći odmor od pogodaka, da bi u 71. Kemp novim pogotkom vratio hendikep prednost na gostujuću stranu.

Izgledno je bilo da će sva tri boda put Swindona, jer isti je rezultat stajao na semaforu kada je utakmica ušla u sudačku nadoknadu. Da su čuda moguća, najavio je prvo Jones pogotkom u 92. minuti, da bi Lee u 96. postavio nevjerojatnih 5:5 za apsolutnu ludnicu ispunjenog stadiona u Wrexhamu.

Komentari

Povezano