Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ryan Reynolds osjetio profesionalizam, Leko mu potopio klub u 1. kolu

Nakon 15 godina izbivanja iz profesionalnog nogometa, Wrexham je utakmicom protiv MK Donsa ponovno zaigrao u League Two. Na rasprodanom Racecourse Groundu MK Donsi su razbili Wrexham s 5:3. MK Donsi su prošle sezone igrali u League One te se razlika od dvije lige itekako vidjela na terenu. Junak gostiju bio je Jonathan Leko s dva gola i asistencijom.

Nije dobro krenulo za Wrexham koji je pao u zaostatak već u šestoj minuti. Eoghan O’Connel je nespretno reagirao na jedan ubačaj u kazneni prostor i poslao loptu u svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu se domaćini stigli oporaviti od početnog šoka, a na semaforu je već stajalo 0:2. Leko je vratio povratnu loptu za Mohameda Eisu koji udvostručuje vodstvu MK Donsa u devetoj minuti.

Wrexham je ipak uspio smanjiti rezultat do poluvremena. U gužvi u kaznenom prostoru koja je uslijedila nakon slobodnog udarca najbolje se snašao lijevi bek Jacob Mendy koji vraća Wrexham u igru. Tako se s rezultatom 1:2 otišlo na predah.

Slično kao i u prvom dijelu, gosti zabijaju odmah na početku nastavka. Ethan Robson je pronašao samog Leku koji ponovno odvodi MK Donse na dva gola prednosti. Potpuna rapsodija gostiju nastavila se u 64. minuti. Ponovno je strijelac bio Leko kojem je Eisa uzvratio uslugu za asistenciju iz devete minute.

Rezultat je za Wrexham smanjio Jordan Davies u 82. minuti. Bryce Jospeh Hosannah mu je odložio povratnu loptu, a Davies lijepo pogodio za 4:2. No, gosti nisu stajali pa je u 94. minuti za 5:2 zabio Daniel Harvie. Konačnih 5:3 postavio je Anthony Forde.

Zanimljivo, momčad koja je zajedno s Wrexham prošle godine pohorila peti rang i postavila rekord bodova Notts County, također se nije dobro proveo na povratku u profesionalni nogomet. Oni su na gostovanju kod Suttona kao uvjerljivo poraženi s 5:1.

Komentari

Povezano