Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Würth ispala iz kvalifikacija Roland Garrosa uz samo jedan osvojen servis gem

Ženski dio kvalifikacija Roland Garrosa Hrvatska je započela sa sedam predstavnica. U ponedjeljak su na teren izašle četiri tenisačice, a prva od njih bila je Tara Würth, osvajačica ITF turnira u Zagrebu prošlog tjedna. Ona je u prvom kolu za protivnicu imala 30. nositeljicu Taylah Preston. Australka je u prvom kolu bila bolja s 2-0 u setovima.

Prvi set bio je pun breakova. Samo dva servis gema su osvojena, a oba je osvojila Australka. To je značilo da je prvi set pripao Preston sa 6:2. Drugi set donio je skoro identičnu priču. Würth otvara set s breakom da bi Preston odmah uzvratila na isti način. Zatim Hrvatica još jednom oduzima servis, a u idućem gemu osvaja svoj prvi servis gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod 3:1 ima 0-30 i priliku za odvajanje na 4:1, ali Preston to spašava te se vraća na 3:3. Tada opet Würth radi break koji ne uspijeva potvrditi. Kod 4:4 Hrvatica ima 15:40, ali Australka to uspješno spašava te dolazi do vodstva 5:4. Tada Preston dolazi do dvije vezane meč loptu. Koristi drugu za pobjedu 6:2, 6:4 i prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

Würth tako nije nastavila dobru formu iz Zagreba te je poražena na prvoj prepreci u Parizu. Preston u drugom kolu igra protiv Filipinke Alexandre Eale koja je također prošlog tjedna nastupila u Zagrebu gdje je poražena od Tene Lukas koja svoj meč igra kasnije tijekom dana.

Komentari

Povezano