Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Xabi Alonso ima klauzulu u ugovoru s kojom može otići u Real

Trenutno možda i najveća hit ekipa u Europi Bayer iz Leverkusena bi nakon ove sezone mogala ostati bez glavnog faktora početka ove “revolucije” koja im se događa u 2023. godini.

Naime, njihov trener Xabi Alonso je na radaru europskih klubova i jasno je kako će ga Nnjemački klub jako teško moći zadržati ukoliko idućeg ljeta dođu službene ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački Bild prenosi da se sjajni trener dogovorio sa upravom “Apotekara” da ukoliko na njihovu adresu sljedećeg ljeta dođe ponuda od jednog od njegova 3 bivša kluba, odnosno Liverpoola, Real Madrida i Bayerna, da mu dozvole da napuste klub.

Trenutni ugovor sa klubom mu traje do ljeta 2026. godine, ali ovaj njemački list prenosi kako je uprava kluba spremna ispoštovati ovaj usmeni dogovor i kako im se ostaje samo nadati da neko od tri navedena europska velikana ne krene po Alonsa na kraju ove sezone.

Glavni favorit je svakako Real Madrid čiji trenutni trener Carlo Ancelotti napušta kormilo i preuzima selekciju Brazila. Hoće li njegov nasljednik biti Alonso, ostaje za vidjeti.

Komentari

Povezano