Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Xavi bijesan nakon poraza: Sudac je bio katastrofa, ne razumije nogomet

Četvrtfinalni uzvrat Lige prvaka između Barcelone i PSG-a donio je preokret. Parižani su slavili s 4:1 golovima Kyliana Mbappea (x2), Vitinhe i Ousmanea Dembelea, dok je za Barcu jednom poentirao Raphinha.

U tragičara susreta prometnuo se Ronald Araujo kada je u 29. minuti kao posljednji igrač srušio Bradleyja Barcolu i zaradio crveni karton, čime je odredio daljnji tijek suseta. Brojni domaći navijači nisu se složili odlukom Istvána Kovácsa, a istog je mišljenja bio i trener Barce Xavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljuti smo jer smatramo da nas je Araujovo isključenje skroz poremetilo. Kada smo bili kompletni nam je išlo dobro, ali poslije je bila druga utakmica. Crveni karton je bio pretjeran,nakon toga je teško igrati toliko dugo s deset igrača.

Xavi se nije smiro ni u nastavku te je u 50. minuti i sam zaradio isključenje nakon što je burno reagirao na jednu od odluka suca, napucavši iz bijesa pritom reklamu. Španjolski strateg je nakon utakmice nastavio iskazivati svoje nezadovoljstvo te je rekao:

Sudac je bio stvarno loš, katastrofa, ne razumije nogomet. Ne volim pričati o sucima, ali moram reći, ta je odluka bila pogrešna i potpuno je obilježila konačan rezultat.

S druge strane, igračem utakmice i herojem Parižana postao je bivši igrač Barcelone Dembele. Francuski napadač nije imao milosti prema svom bivšem klubu te je ponovno bez milosti proslavio pogodak, a na kraju susreta je i on prokomentirao utakmicu:

Svi smo vjerovali da se možemo kvalificirati u polufinale, čak iako smo izgubili prvu utakmicu 3:2. Nismo se predavali, znali smo da ćemo ovdje zabijati golove. Radili smo cijeli tjedan na taktici s trenerom. Njegova taktika je bila savršena. Iako smo primili prvi gol, nismo spustili glavu. Nastavili smo vjerovati.

Komentari

Povezano