Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Young Boysi svladali Galatasaray u sjajnoj utakmici, sigurne pobjede Salzburga i Sparte

Večeras je nastavljen play-off Lige prvaka. Najatraktivniji dvoboj odigrali su Young Boys i Galatasaray, a u ludoj utakmici slavila je švicarska ekipa rezultatom 3:2. Domaćini su poveli iz prvog udarca na gol, a strijelac je bio Joël Monteiro. Isti je igrač u četvrtoj minuti sudačke nadoknade povisio na 2:0 okrunivši tako bolju igru Švicaraca.

Turci su u drugo poluvrijeme ušli bolje i na pogon igrača s klupe Michyja Batshuayija izjednačili rezultat u svega pet minuta. U 83. minuti Abdülkerim Bardakcı igrao je rukom u svom šesnaestercu te zaradivši drugi žuti karton napustio igru, a kazneni je udarac za Young Boyse realizirao Filip Ugrinić postavivši konačan ishod utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Salzburg slavio je kod Dynamo Kyiva s 2:0. Austrijska je momčad opravdala ulogu favorita golovima Nena Dorgelesa i i Mauritsa Kjaergaarda iz kaznenog udarca. Roko Šimić nije konkurirao za dvoboj.

Gostujuću je pobjedu kod Malmöa istim rezultatom upisala i praška Sparta. Do vodstva su stigli autogolom Strygera Larsena koji je dalekometan pokušaj Veljka Birmančevića nespretno skrenuo u svoju mrežu, dok je konačan ishod postavio Matěj Ryneš preciznim udarcem izvana.

Jedinu utakmicu bez pobjednika u prvim ogledima play-offa odigrali su Midtjylland i Slovan. Gosti su prvi došli do pogotka u 59. minuti preko Césara Blackmana, a 20 minuta kasnije na 1:1 izjednačio je Edward Chilufya. Za Slovake je Marko Tolić igrao do 81. minute i pružio jako dobru partiju.

Uzvrati su na rasporedu idućeg tjedna.

Komentari

Povezano