Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zabok slavio na Baldekinu protiv Šibenke

Posljednji susret 31. kola Favbet Premijer lige donio nam je dvoboj Šibenke i Zaboka na Baldekinu u kojem je Zabok došao do pobjede od 86:72.

Zabočani su nakon podjednako efikasnog ulaska oba sastava u utakmicu napravili 17-6 niz u posljednjih šest minuta prve četvrtine što ih je dovelo u vodstvo od deset poena razlike. U nastavku okršaja Šibenčani nisu pokazivali naznake povratka u susretu u kojem su momčadi, pri vodstvu gostiju, razmjenjivale koš za košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo doista intrigantna utakmica u kojoj se domaćini unatoč više nego dobrom nastupu nisu uspjeli ni u jednom trenutku u potpunosti vratiti u susret zbog impresivne i neumoljive predstave Zaboka čije je vodstvo fluktuiralo između šest i 16 poena razlike.

Pobjednički sastav predvodili su Amerikanac Nickolas Neal s 19 poena i pet asistencija, dok je Emil Savić dodao 18 poena. Odličnu predstavu za Šibenčane pružio je 21-godišnji Luka Skorić s 25 poena i devet skokova (9/12 iz igre).

Zabok se trenutno nalazi na šestoj poziciji, dok se Šibenka nalazi na devetom mjestu s kojeg se i dalje bori za potencijalni ulazak u doigravanje.

Komentari

Povezano