Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadar bez problema svladao Mornar

U sklopu trećeg kola ABA lige Zadar je u dvorani Krešimira Ćosića ugostio crnogorski Mornar. Obje ekipe su u prve dvije utakmice upisala dva poraza. Zadrani su od prve do posljednje sekunde bili bolji i na kraju zasluženo slavili s 92:57.

Početak utakmice obilježila je grozna igra s obje strane. Ipak, Zadar je bio nešto bolji pa je poveo s 9:0 nakon OSAM minuta igre. Grozna četvrtina završena je košem Marka Ramljaka sa zvukom sirene za 14:6. Zadar je u prvoj četvrtini tricu pucao 0/9, a Mornar 0/5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolje je Zadar zaigrao u drugoj četvrtini te su prednost povisili na 15 razlike (25:10). Predvodio ih je još jednom sjajni Luka Božić koji je na kraju poluvremena imao 16 poena, tri skoka i dvije asistencije. Rezultat je bio 36:20.

Nastavio je Zadar s puno boljom igrom i nakon poluvremena. Otpuhali su Mornar i treću dionicu dobili s 24:15. Nisu Crnogorci imali ideju u napadu, kao ni rješenje za Zadrane u obrani.

Ništa se bitnije nije promijenilo ni u posljednjoj četvrtini. Pred sami kraj je za Zadar ušlo nekoliko mlađih igrača koji su tako dobili priliku skupiti vrijedne minute u seniorskoj košarci. Konačan rezultat bio je 92:57.

Komentari

Povezano