Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadar hrabro pao protiv Crvene zvezde

Na užarenom Višnjiku, pred oko 8000 navijača, Zadar je ugostio Crvenu Zvezdu, te nakon dobro odigranog prvog poluvremena, u drugom fizički pao i upisao poraz.

Hrabro su Zadrani odigrali prvo poluvrijeme, ne dopustivši mnogostruko skupljim gostima da se odvoje, te državši cijelo vrijeme rezultat u egalu. Gosti iz Beograda do prve dvoznamenkaste prednosti dolaze u 26. minuti, kada Mike Tobey ubacuje za 59:49. Digla je Zvezda potom prednost i na 17 poena razlike, da bi Lovro Mazalin ubacio jedno slobodno bacanje za 70:54 uoči posljednjih 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo po malo Zadrani su se pokušavali vratiti u rezultatsku neizvjesnost, pa su floaterom Petra Vujačića stigli na devet poena zaostatka manje od dvije minute prije kraja. Uslijedilo je nekoliko napadačkih pogrešaka na obje strane terena te tricu Krševana Klarice za kraj i konačnih 81:74.

Crveno-bijele je do slavlja vodio Rokas Giedraitis s 19 poena, dok je najefikasniji igrač Zadra ponovno bio Luka Božić, upisavši 18 poena, 10 skokova i pet asistencija.

Komentari

Povezano