Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Zadar na Višnjiku namučio Partizan

Košarkaši Zadra večeras su u sklopu 5. kola ABA Lige na parketu Dvorane Krešimir Ćosić ugostili Partizan te ih dobro namučili, ali pored fenomenalne simultanke Carlika Jonesa u posljednjoj četvrtini ipak nisu mogli.

Prvo poluvrijeme pripalo je gostima iz Beograda, koji su na krilima svojih stranaca polako gradili svoju prednost i na veliki odmor otišli s prednošću 42:31. Crno-beli napadački jako loše ulaze u drugo poluvrijeme, ubacuju svega tri poena u prvih pet minuta, a Zadrani sjajnom energijom dolaze do 15 ubačaja te prelaze u vodstvo 46:45. Do konca susreta vodila se tijesna borba u kojoj je Zadrane vodio Vladimir Mihailović, a goste sjajni playmaker Jones ubacivši 11 poena u posljednjih sedam minuta, odnosno od posljednjih 16 poena Partizana. Upravo je Jones tricom donio prednost gostima 73:69 dvije minute prije kraja, a nakon ubačena dva slobodna bacanja Mihailovića na istu liniju osam sekundi prije kraja staje Lovro Mazalin, ali on promašuje oba, da bi Sterling Brown na drugoj strani zakucao za konačnih 75:71 gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isaac Bonga predvodio je Partizan sa 16 poena, Jones je dodao 14, dok je Mihailović kod Zadra na koncu stigao do čak 29 poena uz sjajnih 63% šuta iz igre.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano